Få samlet din gæld

Har du gæld hos flere forskellige låneudbydere?

Så har tanken måske strejfet dig at samle alle dine lån til ét stort lån? For mange kan det virke uoverskueligt at have gæld flere forskellige steder, hvorfor flere og flere i dag vælger at gøre deres gæld mere overskuelig ved at samle det hele i et stort lån.

Samlelån
Værd at vide

Hvad er et samlelån?

Det kan for mange virke paradoksalt at optage et lån til at finansiere andre lån. Og som grundregel er det heller ikke den bedste løsning. Men har du mange forskellige forbrugslån kan du opnå fordele ved at indfri alle lånene på én gang også nøjes med at have ét stort samlet lån. Et samlelån er altså en låntype, hvor du optager et lån for at tilbagebetale andre mindre lån. I bund og grund handler det ikke så meget om fordelene ved at optage et samlelån, men snarere ulemperne ved de mange minilån, som du ønsker at blive kvit. Fordele ved at optage et samlelån er dog, at du typisk kan få en bedre rente, og det er nemmere at holde styr på udbetaling til en lånudbyder frem for flere forskellige. Dernæst er det nemmere at skabe overblik over, hvor stor gælden er.

Hvornår bør jeg optage et samlelån?

Et samlelån kan for mange give mening og gøre hele gældssituationen mere overskuelig. Med de 2 nedenstående råd kan du få afklaret om samlelån også er løsningen for dig.

Hvis samlelån er en billigere løsning for dig

Når du skal finde ud af om et samlelån er en billigere løsning for dig skal du stille omkostningerne for de små lån op mod omkostningerne for et samlelån. Når du har regnet på dette og finder ud af, at samlelån er den billigste løsning for dig er samlelån værd at overveje.

Har du mistet overblikket over dine kreditorer?

For mange kan det være svært at holde styr på alle sine kreditorer og sine månedlige afdrag. Dette kan ende ud i manglende overblik, hvilket kan have af konsekvens, at man glemmer at betale nogle af kreditorerne. Hvis dette er tilfældet for dig, kan samlelån være en god løsning, idet du kun skal forholde dig til en låneudbyder i stedet for flere forskellige.

Hvornår bør jeg ikke optage et samlelån?

Et samlelån kan som udgangspunkt være en meget attraktiv løsning, men du skal blot huske på, at ingen lånudbyder vil tilbyde dig dette produkt, hvis ikke de vil kunne tjene penge på det. Det betyder dog ikke, at samlelån er et dårligt produkt, du skal blot være sikker på, at du ikke falder i fælden. Du får derfor 2 råd til, hvad du skal være opmærksom på før, du tager beslutningen om et samlelån.

Regn op om det kan svare sig

For at finde ud af om et samlelån er den bedste løsning for dig, er det vigtigt, at du regner på det. Dette skyldes at samlelån heller ikke er gratis, hvorfor du skal sætte de omkostninger, du har på dine nuværende små lån op mod de omkostninger, der er tilknyttet et samlelån.

Låneeksempel via Moneto

Samlelån Løbetid ÅOP Månedligydelse Samlet
60.000 kr. 60 måneder 8,55% 1.386 kr. 79.287 kr.

Ordner samlelån din økonomiske problemer?

Det er vigtigt at gøre klart, at samlelån ikke løser dine økonomiske problemer. Du vil stadig have den samme store gæld, som du hver måned skal afdrage på. Det kan derfor for mange være en god idé at overveje, hvorfor man i sin tid endte med at optage gæld.

Var det uforudsete udgifter? Var det en ferie, som du ikke kunne vente på og derfor tog et kviklån? Der kan være mange årsager til, hvorfor gælden begyndte at tage form. Overordnet set bør du overveje om et samlelån vil ordne dine problemer eller om et samlelån vil lukke op for muligheden for at bruge flere penge.

For at samle dine lån, har Moneto blandt andet følgende fordele:

Så hvis du vil samle dine små lån til et stort samlelån med en attraktiv rente, så er du kommet til det helt rette sted. Lån penge allerede nu på siden her, og du er allerede godt i gang med at få et billigere og overskueligt lån.

Hvem kan optage et samlelån?

Der er stor forskel på, om du vælger at optage et online samlelån eller et samlelån gennem banken i forhold til krav. Vi tager her udgangspunkt i kravene om at optage et samlelån online.

Hvis du kan sætte flueben ved dem alle tre er du allerede godt i gang med at optage et samlelån. Ansøg allerede nu, og lad os hjælpe dig med at få det fulde overblik over dit lån til en billig rente.

Lån penge hurtigt

Hos Moneto kan du få

  • Lån op til 500.000 kr
  • Svar med det samme
  • Penge inden for 30 min
  • Lave renter og omkostninger