Få et lynhurtigt lån

De fleste danskere har drømme

Dog er det desværre ikke alle, der har midlerne til at realisere dem. Er det noget du også kan genkende? Heldigvis findes der i dag et væld af finansieringsmuligheder, blandt andet kviklån, således du kan gøre dine drømme til virkelighed. Men hvad drømmer du om? Drømmer du om en eksotisk rejse til paradisøerne i det Indiske Ocean med hele familien? Det er meget individuelt, hvad vi danskere drømmer om, og derfor skal du også gøre dig overvejelser om, hvilke drømme du har, og om de kan realiseres. Du bør derfor ikke tøve, lån penge allerede i dag med Moneto og gør dine drømme til virkelighed.

Samlelån
Værd at vide

Hvad er et kviklån?

Det danske marked for kviklån er i kraftig vækst og flere og flere udbydere låner årligt flere milliarder ud til de danskere, som har brug for hurtige penge. Det er dog vigtigt at pointere, at dette sker til renter, som er langt højere end de renter almindelige banker tilbyder. Det har i dag af konsekvens, at flere og flere danskere i dag ender i en gældsfælde, som er uhyre svær at slippe ud af.

Et kviklån er ofte en kortfristet løsning, hvor du typisk skal betale pengene tilbage inden for et kort tidsrum, typisk ligger tidsrummet mellem 14 dage og 3 måneder. Det at optage et kviklån til ferie, ny computer eller noget helt tredje kan for mange være en drøm, der bliver til virkelighed. Drømmen slutter for mange også der, da det kan være svært at betale beløbet tilbage på en så kort løbetid. Årsagerne til at kviklånet alligevel er så attraktiv og populær skyldes blandt andet:

At skulle stille sikkerhed betyder, at skulle stille værdier som garanti for din låneudbyder. Dette er et krav i de fleste banker, da de vil vide sig sikker på, at de får pengene tilbage igen, på enten den ene eller den anden måde. Værdier er lige fra bil, bolig, opsparing mm., og hvis ikke du er i stand til at tilbagebetale lånet har de ret til at pantsætte de værdigenstande, som er stillet som sikkerhed.

Et kviklån bliver ofte optaget med det formål, at give flere penge til forbrug. Det kan være, at du lige står og mangler penge til en rejse for hele familien eller en shoppingtur i London med din veninde. Det kan også være, at du lige mangler de sidste penge til renovering af din bolig eller har brug for en ny bærbar til studiestart. Minilån kan altså bruges til lige det, du har lyst til og drømmer om, da du ikke er begrænset til at bruge et kviklån til en bestemt ting, som eksempelvis hus- og billån. Dette er også årsagen til, at netop denne låntype er et af de mest populære lån på markedet.

Bredt spektrum af udbydere

Det kan for mange virke uoverskueligt at finde den rette låneudbyder, da der i dag findes et bredt spektrum på det danske marked. Dette skal du dog kun se som en fordel, da det betyder, at der blandt låneudbyderne er en intensiv konkurrence, hvorfor lånepriserne er et punkt, der konkurreres meget på. Dette imødekommer vi selvfølgelig også hos Moneto, hvorfor du kan være sikker på at finde en både god, billig og sikker løsning. Udover forskellige låneudbyder er der også mange forskellige låntyper, hvilket for mange kan være svært at navigere i. En af de mest populære lån på det danske marked er i dag kviklån.

Hvem kan optage et kviklån?

Selve ansøgningsprocessen er ligeså simpel, som at optage et forbrugslån ved Moneto. Du behøver ikke engang at møde op i banken. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen og validere dit NemID. Det samme gør sig gældende for kravene:

Fordele og ulemper ved at optage et kviklån

Som alt andet her i livet, skal man også tænke sig om, når der handler om penge. Det er derfor vigtigt at gøre sig selv bevidst om, hvad det er man går ind til. Selvom et kviklån for mange er en udskældt låneform, så har denne låneform også sine klare fordele, hvilket også gør netop denne låneform så attraktiv for mange. Naturligvis har kviklån også visse ulemper, disse bliver ligeledes behandlet i følgende afsnit.

Fordele ved at optage et kviklån

Der er flere fordele ved at optage et kviklån, hvoraf nedenstående punkter er de mest markante:

Ulemper ved at optage et kviklån

Selvom der er mange fordele, er der selvfølgelig også en vigtig bagside af medaljen, som er vigtig at overveje før du vælger at optage et kviklån fremfor et forbrugslån. De mest markante ulemper er følgende:

Hvornår er kviklån det rigtige valg?

Det kan være svært at afgøre, hvornår dét at optage et kviklån eller en kassekredit er det rigtige valg for dig. Hvis du går med tankerne om at optage et kviklån anbefales det, at du skaber overblik over din økonomiske situation. Vi vil råde dig til, at du er opmærksom på følgende:

Hvis du har råd og rådighed til at optage et kviklån, er et kviklån, som navnet antyder, en god måde at få penge udbetalt her og nu. Det kan være, at du skal have repareret din bil, en ny opvaskemaskine eller noget helt tredje. Et kviklån kan altså være en stor hjælp for mange til at få hverdagen til at fungere, hvis du blot har sikret dig, at din egen økonomi kan holde til det, således du er i stand til at tilbagebetale din gæld hurtigt. Som nævnt kan et almindelig forbrugslån for mange være en bedre løsning, da løbetiden for denne låntype er noget længere, således du ikke skal betale så stor en ydelse hver måned.

Låneeksempel via Moneto

Kviklån Løbetid ÅOP Månedligydelse Samlet
60.000 kr. 60 måneder 8,55% 1.386 kr. 79.287 kr.

Lån eller opsparing?

Mange danskere i dag har overvejelser om, hvorvidt de skal foretage et kviklån eller de skal spare op. Det er nogle helt almindelige og reelle overvejelser at stå i. Måske har du selv disse overvejelser? Hvad der er den bedste løsning for dig afhænger helt og holdent af den situation, som du står i. Helt sort på hvidt, kan vi ikke komme udenom, at hvis du har tiden og muligheden for at spare op, så er det den bedste løsning, da det koster dig penge at optage et kviklån i form af renter og oprettelse.

Hvis du har tiden til at spare op, og du ingen uforudsete udgifter har anbefales det at spare op og lægge penge til side hver måned. Hvis du derimod får nogle uforudsete udgifter eller andre gifter, som skal betales her og nu, kan et kviklån være en udmærket løsning, såfremt du har pengene til at betale gælden tilbage hurtigt.

Når du optager et kviklån er det blot vigtigt, som tidligere nævnt, at du overvejer nøje, om du har et rådighedsbeløb hver måned til at kunne betale lånet tilbage, da afbetalingen foregår over en kort tidsperiode. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, hvis du låner penge og ikke har muligheden for at betale dem tilbage hver måned, kan det blive en dyr fornøjelse for dig. Hvis dette er tilfældet vil lånet vokse måned for måned, og det vil kun blive dyrere og dyrere for dig. Så vores råd er altså, at du skal låne med fornuft og overvej det grundigt før du accepterer en låneaftale.

Dette skal du være opmærksom på, når du vælger at optage et kviklån

Som nævnt er kviklån en form for forbrugslån, hvor du typisk kan låne få tusinde kroner, som forventes at blive afbetalt hurtigt. Det kan for mange virke som en både nem og hurtig løsning at få råd til det, man lige står og mangler, men det kan hurtigt ende med at blive en meget dyr fornøjelse. Det er derfor en god idé at vurdere lånet ud fra følgende parametre:

De årlige omkostninger i procent (ÅOP) er den samlede pris udtrykt i procent. I denne indregnes alle omkostninger ved oprettelsen, og der tages hensyn til, hvornår renter, afdrag osv. skal betales. ÅOP er derfor det vigtigste nøgletal, hvis du vil sammenligne lån. Dette gælder ligeledes forbrugslån.

Det er ligeledes væsentligt at se på renten. Renten fortæller dig noget om, hvor stor en procentdel af lånebeløbet, du skal betale pr. måned. Det er derfor renten, der afgør, hvad din månedlige ydelse er sammen med løbetiden. Løbetiden er et udtryk for den fulde periode, hvor man skal afdrage lånet.

Hvorfor skal jeg vælge at optage et forbrugslån via Moneto fremfor kviklån?

Ud i fra ovenstående kommer det til udtryk, at du som forbruger skal være meget varsom om at optage et kviklån. Du skal i hvert fald gøre dig nøje overvejelser om, hvorvidt du har råd til at betale lånet tilbage inden for en meget kort tidsfrist, da det ellers kan blive en rigtig dyr løsning.

Som du sikkert allerede ved, findes der et hav af forskellige låneudbydere med forskellige låntyper i internetlandskabet i Danmark. Hvem du vælger at benytte er frit for og helt op til dig selv. Det samme gør sig gældende for, hvilken låntype du vælger. Hos Moneto tilbyder vi forbrugslån, hvor du har en langt længere løbetid end ved kviklån. Det betyder, at du ikke skal bruge hele dit rådighedsbeløb de næste måneder på at betale gæld tilbage, men kan betale gælden tilbage over længere tid, således din hverdag de næste måneder også kan fungere optimalt.

Så hvis du vil have et lån med en attraktiv rente, så er du kommet til det helt rette sted. Lån penge allerede nu på siden her, og du er allerede godt i gang med at realisere dine drømme.

Lån penge hurtigt

Hos Moneto kan du få

  • Lån op til 500.000 kr
  • Svar med det samme
  • Penge inden for 30 min
  • Lave renter og omkostninger